عراقچی: ایران وارد مذاکرات مستقیم با آمریکا نمی‌شود ارتش: اگر دشمنان تعرضی نسبت به سرزمین ایران کنند، پاسخ پشیمان کننده دریافت خواهند کرد پزشکیان: نوروز فرصتی برای تقویت همفکری و برادری میان کشور‌های اسلامی است سردار حاجی‌زاده به آمریکایی‌ها هشدار داد سردار سلامی: دشمنان ایران از حوادث ۴۵-۴۶ سال گذشته درس عبرت نگرفتند عراقچی: پاسخ ایران به دست آمریکایی‌ها رسیده است هشدار ایران به آمریکا فرود اضطراری هواپیمای رژیم صهیونیستی در ترکیه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مارین لوپن مجرم شناخته شد بقائی: خشونت، خشونت می‌زاید و صلح، صلح می‌آفریند سخنگوی وزارت خارجه به تهدید ضدایرانی ترامپ واکنش نشان داد پزشکیان: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را عملیاتی می‌کنیم رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است آیت‌الله علم‌الهدی: در برخورد با منکرات، هیچ عذری از هیچ مسئولی پذیرفتنی نیست | توسعه فساد، عامل خسارت به سرمایه معنوی جامعه تبریک پزشکیان به مردم ایران به مناسبت عید فطر تنها راه صیانت از پول ملی، ارتقای حکمرانی ریال است فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می‌شود اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه شوال رویت شد | فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) عید سعید فطر است ترامپ ضمن تهدید مجدد کشورمان: در حال مذاکره با ایران هستیم پیام قالیباف به کشورهای اسلامی به مناسبت فرا رسیدن عید فطر طرح رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات آتش‌بس در غزه چیست؟ (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) سبک، سریع، دقیق و مرگبار| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از جزئیات سلاح جدید یگان‌های تکاوری ارتش و سپاه پزشکیان عید سعید فطر را به سران و مردم کشورهای اسلامی تبریک گفت نخست‌وزیر لبنان با ولیعهد سعودی دیدار کرد(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) قانون دوره ششم شورا‌های شهر تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد عارف: تحقق شعار سال نیازمند حفظ آرامش و امنیت کنونی در کشور است
سرخط خبرها

بازگشت ۴۲ درصد زائران اربعین به کشور | ۲ تصادف منجر به فوت برای زائران اربعین در ایران

  • کد خبر: ۱۸۲۴۰۱
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۴
بازگشت ۴۲ درصد زائران اربعین به کشور | ۲ تصادف منجر به فوت برای زائران اربعین در ایران
رئیس پلیس راهور با بیان اینکه ۴۲ درصد از زائران اربعین به کشور بازگشته‌اند، گفت: لازم است زائران هنگام بازگشت به کشور ۲ الی ۳ ساعت استراحت کنند و بعد اقدام به رانندگی کنند تا از وقوع حوادث رانندگی جلوگیری شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سید کمال هادیان‌فر؛ رئیس پلیس راهور فراجا اظهار کرد: ۴۲ درصد از زائران اربعین به کشور بازگشتند و می‌توان گفت روند ورود و خروج زائران به کشور دو به یک است.

وی با بیان اینکه حدود ۵۸ درصد از زائران اربعین در عتبات هستند، گفت: تقاضای پلیس راهور از زائران این است که بازگشت به کشور را مدیریت کنند و فقط برای روز‌های چهاردهم و پانزدهم شهریور تصمیم ورود به کشور نداشته باشند؛ چرا که براساس اعلام مسئولان و همچنین مشاهدات میدانی پلیس تجهیزات حمل و نقلی عراق محدود است و اگر که تمام زائران بخواهند در یکی دو روز مشخص به سمت مرز‌های ایران بیایند با مشکل مواجه می‌شوند.

هادیان‌فر با اشاره به اینکه در ناوگان حمل و نقلی کشور هم مشکلاتی داریم، گفت: البته این کمبود وسایل تنها مربوط به عراق نمی‌شود؛ ما در ناوگان داخلی کشور هم مشکلاتی داریم که علی‌رغم اینکه تمامی دستگاه‌ها بسیج شده‌اند تا این مشکلات حل شود اگر زائران در یکی دو روز تصمیم به ورود به کشور و جابجایی در جاده‌ها را داشته باشند با مشکل مواجه می‌شویم.

رئیس پلیس راهور به زائرانی که با خودروی شخصی خود به مرز‌ها مراجعه کردند، توصیه کرد: بعد از بازگشت به کشور چند ساعتی را استراحت کنند و بعد از آن اقدام به رانندگی کنند؛ اگر زائری تنها است، زائران دیگری را هم با خود همراه کند تا هم در اجر معنوی جابجایی زائران شریک شود و هم خطرات تنهایی سفر کردن را با توجه به اینکه زائران اربعین خستگی زیاد دارند را از خود دور کنند.

وی با بیان اینکه زائرانی که می‌خواهند خودشان تا شهرهایشان رانندگی کنند به ازای هر دو ساعت رانندگی ۱۵ دقیقه استراحت کنند، گفت: بستن کمربند ایمنی برای همه سرنشینان خودرو الزامی است چرا که مشاهدات میدانی پلیس راهور حاکی از آن است که در تصادفاتی که تمامی سرنشینان کمربند ایمنی بسته بودند تصادف فوتی تبدیل به تصادف جرحی و تصادف جرحی تبدیل به تصادف خسارتی شده است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی به تصادفات فوتی ایام اربعین در جاده‌های کشور اشاره کرد و گفت: دو حادثه فوتی در ایام اربعین تا به امروز رقم خورده است که یکی از آن‌ها مربوط به عابر پیاده‌ای می‌شود که قصد عبور از عرض جاده را داشته و دیگری مربوط به خروج از مسیر یک خودرو می‌شود که سه سرنشین خودرو متاسفانه جان خود را از دست داده‌اند.

هادیان فر در پایان گفت: براساس آمار خارج شده از سامانه سماح ۹۷ درصد زائران اربعین مرز‌های زمینی را برای خروج از کشور انتخاب کرده‌اند که از این تعداد ۴۸ درصد از مرز مهران و ۲۶ درصد از مرز شلمچه خارج شده‌اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->